18 Nisan 2012 Çarşamba

Bayern Münih 2-1 Real Madrid



Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmelerinden biri olan Bayern Münih - Real Madrid maçının ilk ayağı Allianz Arena'da oynandı. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar muhteşem bir tempoda oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazandı.

Türkiye'de bir takım bu kadar koşsa, bu kadar mücadele etse, karşısındaki takımı adeta dağıtır, futbol şubesinin kapısına kilit vurdurur... Müthiş bir kondisyon, müthiş bir konsantrasyon.. Attığı golle Bernabeu'da oynanacak olan maçta avantajlı olan Real Madrid belki ama bugünkü mücadelesiyle Bayern Münih ayakta alkışlanır.

Almanlar'ın ilk golü Ribery'den, ikinci golü ise Gomez'in ayağından geldi. Belki de maçın en kötüsüydü Gomez. Girdiği fırsatları bir bir harcadı, üstüne üstlük son 30 dakikada yorgunluğu iyice göz çarpar oldu. Ama ne olursa olsun Gomez gibi bir oyuncu sakatlık gibi bir durum olmadıkça asla oyundan çıkarılmamalı. Nitekim çıkmadı ve aradığı golü attı Gomez!


Real Madrid ise tam bir deplasman takımı görünümündeydi. Önce kabul etti, sonra saldırdı... İlginç bir pozisyonun ardından Mesut ile golü buldu. Sonuç olarak istediği tam da bu olmasa da İspanya'ya avantajlı döndü.. Son dakikalardaki Marcelo'nun pozisyonu ise aslında şaşırtmadı. Real Madrid'in güçlü yapısının yanında, yenilgiyi hazmedemeyen yaramaz bir çocuk var! Böyle temposu yüksek maçlarda ortalığı bir anda karıştırabiliyorlar. Pepe ve Marcelo da bunların başında geliyor zaten...

Sonuç olarak Şampiyonlar Ligi'nde geriye kalan süreçte çok güzel maçlar izleyeceğiz... Vakit koltuğa yayılıp, seyre dalma vaktidir...

Emre Albayrak / https://twitter.com/#!/Emre_Albyrk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder