20 Mart 2012 Salı

Neden şaşırıyorsunuz ki?



PFDK, geçtiğimiz hafta oynanan müsabakalarda yaşanan olaylar nedeniyle cezayı kesti. Fenerbahçe'ye 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama (Bayanlar ve çocuklar) ve 135.000 TL para cezası verildi.

Neden şaşırıyorsunuz ki, normal şartlarda verilmesi gereken ceza bu deği mi! Kurallar bunu söylemiyor mu? Maç öncesi küfür edersek, bir maç ceza gelir demedik mi? Dedik ve geldi. Sahaya madde atıldı, Fatih Terim'in kafası yarıldı falan filan... Bir maç da oradan gelmeyecek miydi, geldi... O yüzden verilen cezaya bu yönden tepki vermek anlamsız.

Ancaaaaak, ortada belli bir standartın olmaması konusunda hem fikiriz... "Sen bunu yaptın bu oldu, ben yaptım bak b.k oldu" demek yerine, anlayalım artık, başka bir şey var bu sene!

Aşile basma, kafa atma, sahada adam bıçaklama, tribünden aşağı adam atma, sahaya rakı, viski şişesi atma... Aynı olmayacak bu sene işte, neden anlamıyorsunuz!!!

Durmadan söyler oldum, birileri bu konuya el atmazsa ortalık daha da karışacak... PFDK bu kararlarını bir standarta oturtulmalı. Herkese aynı cezayı vermeli, caydırmalı...

Fenerbahçeli, tepki kendi aldığın cezaya değil, sen onu hak ettin... Asıl tepki bugüne kadar yaptığın gibi, sisteme... DEVAM...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder