2 Aralık 2011 Cuma

HEY SEN!


En kötü karar bile çıksa bu sürecin sonunda, dünyanın sonu olmayacak, bu net! Ama bugünlerde sporu seven insanlar adına, bu olayda doğru yolda ilerlemek için en azından bir görüş sahibi olmak, yılan gibi kovuğuna çekilip, güçlünün arkasına sığınıp, hiçbir şey yokmuş gibi davranmaktan çok daha iyidir!!!

Türk futbol tarihinin en zor günleri bunlar! Ama görünüyorki, herkes bu işin içinde ama kimsenin bu işlerle alakası yok! Tüm ihale Fenerbahçe'nin üzerinde, uğraşsın dursun mübarek! Hele hele bazıları var, bugün kendilerini kurtarmak adına sadece susuyorlar! Fakat tarihlerine, taraftarlarına en büyük ihaneti ediyor, en büyük yalanı söylüyorlar haberleri yok! Gün gelecek sizlerin adı çıkınca ortaya, bakalım siz ayakta durabilecek misiniz?

Artık "3 Temmuz'dan bu yana yaşanan süreç" kalıbı bile sıkmaya başladı... TV'yi açın, herkesin ağzında aynı cümle başlangıcı var ama sonu yok! Hep açık... Zaten soruşturmanın son hali de ortada! Ortaya çıkan belgeler, yalan olduğu şüphesiz savunmalar, savcılık tarafından yalanlanan 'iddialar'... Yani, başka hesapların döndüğü gün gibi aşikar!

Bunu sadece Fenerbahçe'nin mücadelesi gibi görenler, uzaktan bakanlar, tarafsız gazeteci maskesi altında eleştirenler... Alanlar-verenler, satanlar-yiyenler... Herkes bu davanın içinde bir rol üstlendi yani farkına varmadan... Taraftarlık ruhu içini tüm ateşi ile sarmışlar, köşelerinde tarafsızlık adına Türk futbolunun altını kazıyor, mücadele etmesi gerekirken!

Neyse ki son günlerde yaşanan gelişmeler, ne denli saçma ne denli altı boş bir sürecin yaşandığını bizlere kanıtladı! En azından ibre biraz olsun 'Adalet' yönüne çevirildi! Ve böylece, bazılarının aklı yeni yeni aydınlanmaya başladı! Öyle görünüyor ki mücadele devam edecek, ettikçe aydınlatmaya devam edecek Fenerbahçe...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder