26 Mayıs 2010 Çarşamba

Gitti gidiyor Deivid!

Deivid De Souza... Onu hatılayan, Inter ve Chelsea'ye attığı o müthiş gollerle hatırlar. Sağ olsun benim de bu gollerin ardından, Martaton Üst'te sevinçten metrelerce sürüklenmişliğim de vardır.

Brezilya'da attığı gollerle 'The Matador' lakabı takılan Brezilyalı, 1 Eylül 2006'da, 1 yılı opsiyonlu 4 senelik sözleşmeyi imzalayarak Fenerbahçeli olmuştu. Fenerbahçe formasıyla 138 maça çıkıp, 43 gol ve 17 asist yaptı. İyi günleri de oldu, kötü günleri de.... Kimi zaman takımın vazgeçilmezlerinden biriydi, kimi zamansa yedek kulübesine mahkum oldu. 2009 sezonu hazırlıklarında sol ayak fibula kemiği kırıldı, uzun süre sahalardan uzak kaldı, zaten bir daha toparlayamadı...

Açıkçası Sarı-Lacivertliler'deki en inişli çıkışlı kariyere sahip oyunculardan... Bu yüzden hep ama hep konuşulan isim oldu, şimdi ise topun ağzında... Hatırlarsınız, basında Aziz Yıldırım'ın "Aldığın parayı hak ediyor musun?" diyerek kendisine çıkıştığı bile yazıldı. Özellikle de bu sezon ortaya koyduğu (koyamadığı) performans kimseyi memnun etmeyince, gönderilecek isimlerin başındaki yerini çoktan aldı Brezilyalı oyuncu.

Bu golleri eklemezsem ayıp olur :)

Chelsea'ye attığı gol




Inter'e attığı gol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder